Eilen kävimme perheen voimin siellä uimarannalla. Valitettavasti alkoi tietenkin heti satamaan kun sinne saakka päästiin :( Onneksi kuitenkin ehdimme vähän käydä pulahtamassa joessa ennen ilman muuttumista todella ikäväksi!

Päätimme sitten ihan ex-tempore että lähdemme käymään siskoni luona Oulussa! Meillä oli häälahjaksi saatu lahjakortti mikä oli vielä käyttämättä, joten suunnitelmissa oli käydä siellä Oulun päässä hiukan shoppailemassa! Ja niinhän sitä tuli kannettua kotiin 250e arvosta uusia astioita :) Kylläpä piristi mieltä kummasti! Tänään palasimme sitten takaisin kotiin, että voimme huomisen viettää rauhassa ennenkuin minulla alkaa sitten maanantaina työt!

 Täti-paholaisen  pitäisi saapua ihan lähiaikoina ja se tarkoittaa sitten soittoa polille ja tuomion kuulemista seuraavan inssin ajankohdasta! Niin kovasti toivon että pääsisimme jo taas jatkamaan hoitoja ja saisimme asioita eteenpäin!

Sen verran piti Oulussakin "toimittaa" näitä asioita, että kävimme katsomassa missä se Oulun VL oikein sijaitsee! Tietää edes hiukan mihin sitä on sitten menossa! Jotenkin helpotti nähdä se paikka mihin tod.näköisesti joudutaan.. nyt se ei ole enää mikään pelkästään mielikuvissa oleva, vaan ihan oikea rakennus ja paikka!!