Tämä päivä ei sujunut niin hyvin kuin olin toivonut.. Ultrassa follit olivat vielä niin pieniä että uuteen ultraan on sitten meno perjantaina, jossa katsotaan tilanne uudestaan. Inssi meneekin sitten joko maanantaille tai jää kokonaan tekemättä!

 

Kaiken lisäksi limakalvokaan ei ollut mitenkään mairittelevan paksu, n. 4mm. Kyllä veti mielen matalaksi tämänpäiväinen ultra ja tuntui että toiveet onnistumisesta katosivat tuhkana tuuleen.

 

Tiedustellessani lääkäriltä jatkotoimenpiteistä, oli hän sitä mieltä, että olen niin nuori vielä ja meillä on kuulemma hyvät mahdollisuudet onnistua ilman hoitojakin!!! Asia siis selvä.. Onneksi kuitenkin hän suostuu meille sen lähetteen kirjoittamaan IVF:ään jos me niin haluamme, ja tottakai halutaan! Kyllä tässä on tahkottu jo tarpeeksi kauan ja toisekseen olen aina halunnut "tehdä" lapset nuorena.

 

Jos tästä "hoidosta" ei tule tulosta, niin voin varata keskusteluajan lääkärille, jonka jälkeen hän laittaa sen lähetteen eteenpäin! Ei voi jostain syystä sitä lähetettä ennen keskustelua laittaa menemään?! Keskusteluajan saamme todennäköisesti vasta lokakuulle, hyvällä tuurilla (tai jos kerjäisin oikein nätisti, auttaisikohan?) syyskuulle! Sen jälkeen voimme alkaa odottelemaan yhteydenottoa väestöliitosta! Toivottavasti sitä ei kovin kauaa joutuisi odottamaan.. Pahasti pelkään nyt sitten etten ole raskaana joulukuuhun mennessä. Olisin niin toivunut onnistumista ennen joulukuuta että olisi ollut (ehkä) jollain tapaa helpompi kestää se keskenmenneen laskettuaika!

 

Aika näyttää miten tässä käy.... Jostakin kun vain saisi voimia jaksaa odotella!