Miksi tämän pitää olla näin vaikeaa?

Miksi ihmeessä lapsen saaminen ei voi olla tasapuolista, vaan jotkut "saavat" vahinkoja, toiset raskautuvat melkeinpä heti kun alkavat yrittämään, toiset joutuvat yrittämään hiukan pidempään, kun taas ne jotkut joutuvat läpikäymään enemmän tai vähemmän hoitoja saadakseen kauan toivomansa ja sitten vielä se "ryhmä", joka ei sitten saa niitä lapsia millään!?!?! Oikeudenmukaisempaa olisi, jos kaikilla olisi samanvertaiset mahdollisuudet lapsensaantiin! (Vaikka eihän siis mikään asia tässä elämässä tasapuolista ole)

Miksi minä kuulun juuri jompaankumpaan noista kahdesta viimeisimmästä "tapauksesta"? (Vaikka siis onhan minulla jo yksi lapsi, josta olenkin todella, todella kiitollinen...mutta lähinnä tarkastelen nyt tätä asiaa tämän hetkisen yrityksen mukaan. Esikoisen kanssa kuuluin tuohon ryhmään -jotka joutuvat hiukan pidempään yrittämään-, hoitoihin saakka en onneksi silloin vielä joutunut)

Miksi pitää jaksaa vain yrittää?

Miksi aina kun kierto päättyy pettymykseen, pitää kärsiä vielä näin saatanallisista kivuista?! #&#/&%?????

 

Tämän kaiken miettimisen ja pohtimisen keskellä minulla on onneksi vielä TOIVO ja USKO olemassa siihen, että kaikki kääntyy vielä parhain päin! :)