Ihmeen nopeaa tämä aika loppujen lopuksi kulkee eteenpäin.. (tai välillä tuntuu siltä ja välillä taas ei liiku kello sitten millään)! Ailahtelee tuokin ajattelutapa... Ihan kuten sekin että välillä mietin että kyllä tämä hyvinkin voi nyt onnistua ja seuraavassa hetkessä olen taas niin epätoivoinen onnistumisen suhteen!

Tiedän että ensi viikko tulee olemaan vielä kamalampi mietteiden suhteen kuin tämä viikko! Nyt olen päässyt jokseenkin helpolla.. Mutta mitä lähemmäksi päästään sitä pp14 päivää, niin sitä kamalampaa alkaa olemaan!

En ole vielä päättänyt milloin aion testata, odotanko ihan rauhassa Japanin lippujen liehuntaa, vai testaanko jo ennen sen mahdollista alkamista? Kuukautisten pitäisi alkaa maanantaina 30.8! Polilta sanottiin että jos menkkoja ei kuulu niin testaa siitä viikon päästä! Ja just joo.. Ei paljon vaikuta meikäläisen siinä vaiheessa enää testailla , jos niin hyvin olisi käynyt että raskanaa olisin niin en VARMASTI selviäisi oksentamatta edes rv:tä 4! Eli selvä peli se olisi jo siinä vaiheessa.. Ja toisekseen mun menkat ei KOSKAAN viime vuosien varrella ole olleet viikkoa myöhässä!

Mielelläni testaisin kuitenkin niin että olemme miehen kanssa molemmat kotona, eikä sen jälkeen tarvitsisi lähteä töihin.. Eli kyseeseen tulisi silloin viikonloppu! Testaisinko sitten sununtaina, päivää ennenkuin menkkojen pitäisi alkaa? Vai jättäisinkö testauksen kuitenkin sinne syyskuun ekaan viikonloppuun? (se ei taas ole sinällään kiva ajatus, koska sillon kyllä olisin melkeinpä varma tuloksesta jos niin pitkälle päästään ja toiseksi lähdemme HETI töistä päästyämme ajelemaan kuusamoa kohti muutaman ystäväpariskunnan kanssa viikonloppureissuun! Eli se tarkoittaa sitä että kahdestaan emme olisi silloinkaan)

Noh... on tässä aikaa miettiä! Ja sehän on tilastollisesti paljon mahdollisempaa että testata ei tarvitsisi ollenkaan.. Odottaen vaan sitä maanantaita jolloin se Japanin lippu nousee salkoon!